سبد خرید 0

آشنایی با رنگهای خودرو

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | شنبه 13 مهر 1398 در ساعت 15 : 5 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

آشنایی با رنگهای خودرو

انواع مختلفی از رنگ خودرو وجود دارد و شما باید نحوه استفاده از آن را بدانید. دستیابی به رنگ کامل اتومبیل معمولا شامل چندین نوع رنگ مختلف برای اطمینان از اتصال مناسب رنگ به سطح فلزی خودور و ایجاد سطحی براق و جذاب است. در این مقاله به شما کمک میشود تا با انواعی از متداول ترین رنگ های مورد نیاز یک وسیله نقلیه، آشنا شوید.

رنگهای آماده سازی یا Undercoat Finishes

لایه آستر یا پرایمر به دو صورت خاکستری یا مشکی در دسترس است و از آن به منظور آماده سازی سطح وسیله نقلیه برای نقاشی استفاده میشود. پرایمر به منظور کمک به نقاشی اتومبیل و ایجاد چسبندگی بهتر رنگ استفاده میشود. پرایمر یک لایه اتصال ایجاد میکند که میتواند به رنگ متصل شده و نسبت به فلز برهنه پایدار باشد.  یک اسپری رنگ پرایمر هچنین به دور کردن رطوبت از سطح فلز برهنه کمک میکند؛ رطوبت میتواند موجب اکسیداسیون و زنگ زدگی فلز شود. سطح پرایمر میتواند متخلخل باشد و نیاز است تا قبل از به کار بردن رنگ اصلی روی وسیله نقلیه سمباده زده شود.

رنگ پایه کوت (Base Coat Paints)

به طور کلی گفته میشود که روکش پایه (base coat) بر روی سطح خودرو، رنگ اصلی وسیله نقلیه است. معمولا حاوی تقویت کننده ها و سخت کننده ها نیست و همچنین براق نیز نیست. بیس کوت لازم است تا با انواعی از کلیر کوت (clear coat) یا بیس کوت اورتان (urethane base coat) استفاده شود تا از عناصر، محافظت شده و درخشش به وجود آید. به دلیل استفاده از دو پوشش (یک پوشش پایه (بیس کوت) و کلیر کوت) معمولا درخشش بهتری ایجاد شده و از سطح وسیله نقلیه محافظت بیشتری میشود.

لاک های آکریلیک (Acrylic Lacquers)

اگرچه تولید این نوع رنگ توسط اکثر تولیدکنندگان متوقف شده است، اما هنوز هم برای صاحبان خودروهای عتیقه یا کلاسیک بسیار محبوب است. اگر تمایل دارید تا بالاترین براقیت ممکن را بر روی وسیله نقلیه خود داشته باشید، یک رنگ لاک آکریلیک بهترین انتخاب است. با این وجود، لاک آکریلیک تنها برای خودروهای نمایشگاهی توصیه میشود و برای خودورهایی که هر روز با آنها رانندگی میشود، قابل توصیه نیست؛ زیرا آن مانند رنگهای اتومبیلی که با روش های مدرن تر تولید میشوند، اثر محافظتی ندارد. در بسیاری از کاربردها، لاک آکریلیک رنگهای ماشین با مقداری از لاک تینر مخلوط میشود، تا راحت تر اسپری شود. 

کلیر کوت (Clear Coat)

کلیر کوت، لایه ای از رنگ است که در واقع حاوی هیچ رنگدانه ای نیست. در اغلب موارد، در رنگهای کلیر کوت از مواد شیمیایی مخصوصی استفاده میشود که امکان چسبندگی آسان آن به اجزاء انعطاف پذیر، مثل سپرهای پلاستیک، فراهم آید. در بسیاری از مواقع، این نوع رنگها از جنس اورتان یا پلی اورتان ساخته شده اند که کمک میکند تا وسیله نقلیه زیبایی و درخشش بالایی را به خود بگیرد.

رنگ های مخصوص

علاوه بر موارد ذکر شده از رنگهای ماشین، انواع دیگری از رنگهای مخصوص نیز وجود دارد. به عنوان مثال، برخی از دارندگان خودروهای قدیمی ترجیح میدهند از رنگ acrylic enamel  استفاده کنند که همچنین رنگ یک مرحله ای گفته میشود. آن متفاوت از موارد مورد استفاده در کارهای مدرن است؛ زیرا تنها به یک کاربرد واحد نیاز دارد و کوت پایه و کلیر کوت ندارد. همچنین رنگهای مخصوص دیگری نظیر رنگهای پایان دهنده متالیک یا رنگهای chameleon وجود دارد که تصور رنگهای بارقه زننده یا در حال تغییر را ایجاد میکنند. انواع مختلفی از رنگهای دیگر نیز وجود دارد که میتوانید از یک فروشگاه رنگ حرفه ای تهیه کنید. 

و اما یکی از آسیبهای تهدید کننده رنگ خودرو ایجاد خراش و خط و خش است. بر حسب اینکه خراش به وجود آمده در چه سطحی است، آسیبهای مختلفی را در بر میگیرد. ممکن است خراش رخ داده سطح کلیر کوت را مورد آسیب قرار داده باشد و یا آسیب عمیق تر بوده و لایه های زیرین کلیر کوت و رنگ اصلی آسیب دیده باشند. برای بدتر نشدن وضعیت بدنه خودرو بهتر است پس از رفع این خراش ها به رفع آنها اقدام کرد. شما با خرید قلم خش گیر ایران خودروان میتوانید از آسیبهای بعدی ناشی از خراش در امان باشید و همچنین به ترمیم زیبایی خودروی خود، اقدام کنید. این محصول دارای مواد غلظت دهنده است که همچون بتونه در درون خراش قرار میگیرد. همچنین با توجه به اینکه لایه بیرونی خودرو "کیلر یا کلیر کوت" در هنگام ایجاد خراش در معرض آسیب قرار میگیرد، قلم خش گیر ایران خودوران دارای مواد جلا دهنده است که به رفع این مشکل نیز کمک میکند. این محصول به مرور زمان مات و کدر نمیشود و به اشعه فرابنفش خورشید و آب کاملا مقاوم است.

 

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
ایا حتما باید از قلم خشگیر استفاده کنیم ؟ ایا حتما باید از قلم خشگیر استفاده کنیم ؟ از کجا تشخیص بدهیم قلم خشگیری که استفاده میکنیم بهترین قلم خشگیر است یا نه؟ از کجا تشخیص بدهیم قلم خشگیری که استفاده میکنیم بهترین قلم خشگیر است یا نه؟ چگونه یک رنگ با کیفیت برای خودرو تهیه کنیم چگونه یک رنگ با کیفیت برای خودرو تهیه کنیم از کجا بفهمیم رنگ بدنه ی خودرویمان اصل است از کجا بفهمیم رنگ بدنه ی خودرویمان اصل است ایا واکس زدن خودرو غیر از درخشش تاثیر دیگری دارد ایا واکس زدن خودرو غیر از درخشش تاثیر دیگری دارد چگونه به طور اختصاصی از واکس استفاده کنیم ؟ چگونه به طور اختصاصی از واکس استفاده کنیم ؟ همه چیز که شما باید درباره ی پولیش خودرو بدانید همه چیز که شما باید درباره ی پولیش خودرو بدانید ایران خودرو دیزل ایران خودرو دیزل آیا به همراه داشتن پک قلم خشگیر امری ضروری است؟ آیا به همراه داشتن پک قلم خشگیر امری ضروری است؟ 4 ترفند برای زیاد کردن عمر تایر خودرو 4 ترفند برای زیاد کردن عمر تایر خودرو خشگیری رینگ خودرو خشگیری رینگ خودرو آموزش پولیش کاری خودرو به صورت دستی آموزش پولیش کاری خودرو به صورت دستی محاسن و معایب کارواش بخار و دلیل انتخاب کارواش بخار محاسن و معایب کارواش بخار و دلیل انتخاب کارواش بخار نکاتی در باب نگهداری از بدنه خودرو نکاتی در باب نگهداری از بدنه خودرو چگونه می توان از روش های تغییر دما برای ترمیم بدنه ی خودرو استفاده کرد ؟ چگونه می توان از روش های تغییر دما برای ترمیم بدنه ی خودرو استفاده کرد ؟ چگونه سنگ خوردگی روی بدنه ی خودرو را از بین ببریم؟ چگونه سنگ خوردگی روی بدنه ی خودرو را از بین ببریم؟ عوامل تهدید کننده ی رنگ خودرو عوامل تهدید کننده ی رنگ خودرو چگونه لکه آب روی بدنه خودرو را بشوییم چگونه لکه آب روی بدنه خودرو را بشوییم براق کردن رنگ ماشین براق کردن رنگ ماشین چگونه خط و خراش‌های رنگ خودرو را ترمیم کنیم؟ چگونه خط و خراش‌های رنگ خودرو را ترمیم کنیم؟
نمایش همه
علاقه مندی ها ()